divendres, 27 de març del 2020

ACCÉS A eBiblio MENTRE DURE L'EMERGÈNCIA SANITÀRIA

https://comunitatvalenciana.ebiblio.es/opac/#login

eBiblio Comunitat Valenciana és un servei de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana que fa possible la lectura de llibres electrònics a través d’internet. eBiblio posa a disposició de la ciutadania una plataforma tecnològica que li permet accedir al catàleg i prendre en préstec les principals novetats editorials en format digital per a poder-les llegir en diferents dispositius: tauletes tàctils, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics.

Com es pot accedir a eBiblio?

  • Si ja es disposa de carnet de persona usuària de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana pot fer ús d’eBiblio a la Comunitat Valenciana entrant a https://comunitatvalenciana.ebiblio.es/opac/#login: l'usuari és el número de lector, sense la lletra L que li precedeix, i la contrasenya li l'han d'haver facilitat a la biblioteca. Si no la té, es pot recuperar des del catàleg de la xarxa de biblioteques (clique en accés al catàleg i en has oblidat la teua contrasenya?).
  • Si no es disposa del carnet de persona usuària actualment, i amb caràcter excepcional i temporal, es pot enviar un correu electrònic amb les dades (nom, cognoms, DNI, adreça, telèfon, correu electrònic i data de naixement) a infoxlpv@gva.es i sol·licitar un carnet per una duració de sis mesos. La Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana proporcionarà una clau que es podrà utilitzar com a contrasenya per a accedir a la plataforma de préstecs de llibres electrònics
https://comunitatvalenciana.ebiblio.es/opac/#login
Informació procedent de 
     Servei del Llibre i Biblioteques
     Direcció General de Cultura i Patrimoni
     Conselleria d'Educació, Cultura i Esport




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada